FINLAND POST HAVE walkout now, that mean we not send orders out of Finland week 48 & 49! Please note that longer delivery time when you made order.

Yleistä

Hevosten hinnat eivät sisällä varusteita, ellei hevosen kohdalla erikseen mainita että hinta sisältää varusteet.

Maksutavat

Taikakeppari tarjoaa seuraavat maksutavat:

    • Verkkopankki
    • Luottokortti (Visa ja MasterCard)
  • Pankkisiirto eli ennakkomaksu tilisiirtona
    • Lähetämme laskun sähköpostitse, seuraathan sähköpostiasi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat ja -maksut

  • Postipaketti (hinta 8,50€ hinta sis. alv 24%)
  • Nouto (ilmainen)

Toimitusaika

Toimitusaika on 1-14vrk. Paytrailin kautta maksetut tilaukset pyritään postittamaan samana päivänä.

VARUSTEET

Eivät ole yhteensopivia muille kuin Taikakepparin hevosille. Mikäli tilaat 2 hevosta suitsineen ja haluat toiselle esimerkiksi meksikolaiset ja toiselle tavalliset suitset, ilmoitathan sähköpostitse tai tekstiviestillä mikäli haluat tietylle hevoselle tietyt varusteet.

Reklamaatiot

Taikakeppari haluaa kaikkien asiakkaidensa olevan tyytyväisiä, mutta mikäli huomautettavaa löytyy tai haluat palauttaa tuotteen otathan aina viipymättä yhteyttä taikakeppari@gmail.com. Tuotteiden palaustusaika on 14vrk, tällöin ostaja maksaa postikulut. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ja myyntikuntoisia. Ennen palautusta on aina otettava ensin yhteyttä Taikakeppariin.