Tilaus- ja toimitusehdot 2017-04-05T07:54:43+00:00

Yleistä

Hevosten hinnat eivät sisällä varusteita, ellei hevosen kohdalla erikseen mainita että hinta sisältää varusteet. Hevosien koko on A3 keppi 18mm pyörökeppi. Keppihevoset toimitetaan aina täysin käyttövalmiina, kepin ja vanun kera. Kaikki materiaalimme ovat CE hyväksyttyjä eikä kankaiden valmistuksessa ole käytetty ATSO värejä. Kaikki erityistoiveet tilauksiin sähköpostitse taikakeppari(at)gmail.com Taikakeppari ei vastaa noutamattomista postipaketeista.  Taikakeppari on verkkokauppa, meillä ei ole erillisä myymälätiloja. Puhelintiedustelut arkisin numerosta 040-7333317 klo 10-15.00

Hevoset valmistetaan yksitellen, käsityönä.  Valotusteknillisistä syistä kuvat eivät välttämättä vastaa lopullisen tuotteen värisävyä. Materiaalien valmistuseristä johtuen saattaa kankaiden sävy poiketa mallikuvien hevosista. Mallikuvat ovat viitteellisiä, jokainen hevonen on aina oma yksilönsä. Uniikki hevoset ovat aina samoja hevosia mitä kuvissa.

Maksutavat

Taikakeppari tarjoaa seuraavat maksutavat:

  • Verkkopankki
  • Luottokortti (Visa ja MasterCard)

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat ja -maksut

  • Postipaketti (hinta 8,90€ hinta sis. alv 24%)

Toimitusaika

Toimitusaika on 1-14 arkipäivää. Sesonkiaikana toimitusajan voit varmistaa soittamalla.

VARUSTEET

Eivät ole yhteensopivia muille kuin Taikakepparin hevosille. Mikäli tilaat 2 hevosta suitsineen ja haluat toiselle esimerkiksi meksikolaiset ja toiselle tavalliset suitset, ilmoitathan sähköpostitse tai tekstiviestillä mikäli haluat tietylle hevoselle tietyt varusteet.

Reklamaatiot

Taikakeppari haluaa kaikkien asiakkaidensa olevan tyytyväisiä, mutta mikäli huomautettavaa löytyy tai haluat palauttaa tuotteen otathan aina viipymättä yhteyttä taikakeppari@gmail.com. Tuotteiden palaustusaika on 14vrk, tällöin ostaja maksaa postikulut. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ja myyntikuntoisia. Huomaathan että palautus ei koske itsevalintaisia varusteita.  Ennen palautusta on aina otettava ensin yhteyttä Taikakeppariin.