Tilaus- ja toimitusehdot

Taikakeppari on verkkokauppa, meillä ei ole erillisiä myymälätiloja.

Jos tilaat tilauksen toimitettavaksi toiselle henkilölle, laita tällöin tilaukseen paketin saajan puhelinnumero!

Jos puhelinnumero on rekisteröity oma posti sovelluksessa posti noudattaa aina sinne annettuja osoitetietoja puhelinnumeron perusteella.

Posti poistaa sähköiset saapumisilmoitukset ja ottaa käyttöön oma posti sovelluksen, lisätietoja siirtymäajasta postin sivuilta.

Emme ennätä ottamaan yksittäisiä hevostilauksia vastaan. Valmistamme hevosia kaiken aikaa, ja päivitämme niitä saataville kun saamme valmiiksi.  Kannattaa valita hevonen vapaina olevista malleista. Emme myöskään ota hevosiemme ennakkovarauksia, jotta asiakkaamme säilyvät tasa-arvoisessa asemassa hevosen hankinnan suhteen. Kannattaa liittyä tuotteen kohdalta jonostuslistalle, niin saat viestin kun tuote jälleen saatavilla.

Tehdessäsi tilauksen kiinnitähtän erityistä huomiota oikeaan puhelinnumeroon, jotta saat saapumis ilmoituksen tekstiviestitse postilta. Numeron oltava muodossa +358 1234567 tai 0401234567  Mikäli numero on annettu virheellisessä  muodossa esim: “401234567” viestit eivät tule perille, ja saapumisilmoitus ei saavu puhelimeesi.

Yleistä

Hevosten hinnat eivät sisällä varusteita, ellei hevosen kohdalla erikseen mainita että hinta sisältää varusteet. Hevosien koko on A3 keppi 18mm pyörökeppi. Keppihevoset toimitetaan aina täysin käyttövalmiina, kepin ja vanun kera. Kaikki materiaalimme ovat CE hyväksyttyjä eikä kankaiden valmistuksessa ole käytetty ATSO värejä. Ei sovellu alle 3-vuotiaille, sisältää pieniä osia. Keppihevosemme ovat CE-merkitty. Keppihevoset valmistetaan yksitellen käsityönä.

Taikakeppari ei vastaa noutamattomista postipaketeista.  Noutamattoman paketin kulut (18€) veloitetaan asiakkaalta. Huolethdithan siis paketin hakemisesta noutopisteestä. Posti säilyttää paketteja 7 vrk, jonka jälkeen paketit palautuvat lähettäjälle. TAIKAKEPPARI säilyttää palautuneita lähetyksiä 14vrk, jona aikana tulee suorittaa postikuluista aiheutuneet kustannukset, jotta voimme postittaa lähetyksen sinulle uudelleen. Sopimusajan ylittyessä maksamattomat lähetykset hävitetään.  Noutamaton lähetys ei ole peruutus.

Taikakeppari on verkkokauppa, meillä ei ole erillisä myymälätiloja. Puhelintiedustelut arkisin numerosta 0415874151 klo 10-15.00   Osoitteemme on Sammalkuja 3, 14610 LEPAA. Sovittaessa on tilauksia mahdollista noutaa meiltä. 1.9.2018 alkaen emme postita kirjeitä/ pikkupaketteja näiden lähetyksien suuren katoamismäärän vuoksi. Käytämme ainoastaan postipakettia jossa on seuranta mahdollisuus.

Hevoset valmistetaan yksitellen, käsityönä.  Valotusteknillisistä syistä kuvat eivät välttämättä vastaa lopullisen tuotteen värisävyä. Materiaalien valmistuseristä johtuen saattaa kankaiden sävy poiketa mallikuvien hevosista/ varusteista. Mallikuvat ovat viitteellisiä, jokainen hevonen on aina oma yksilönsä.

Huomaathan varusteita tilatessasi että ne ovat “kuluvia osia” eikä Taikakeppari ole vastuussa kulumisesta tai väärästä käytöstä  esimerkiksi suitsien virheellisen pukemisen seurauksena.

Tilatessasi AHVENAMAALLE ota aina ensin meihin yhteyttä!

Älä säilytä hevosta ulkona, tai ulkorakennuksessa. Pikkulinnut/hiiret rakastavat keppihevosten vanua, ja tekevät reikiä keppihevosiin.   Ulkorakennuksen mahdollinen kuuma läpötila saattaa aiheuttaa varusteiden liiman pehmentymistä.

Kankailla ja tukikankailla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Varusteet joissa asikas valitsee värit rinnastetaan mittatilaustuotteisiin, jolloin niillä ei ole palautusoikeutta.

Myymme täysi-ikäisille 18-v täyttäneille.  Myymme tuotteita yksityishenkilöille. Ei jälleenmyyjille, ei leluvalmistukseen.

Maksutavat

Taikakeppari tarjoaa seuraavat maksutavat:

    • Verkkopankki
    • PayPal
  • Luottokortti (Visa ja MasterCard)

Maksupalvelutarjoaja

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat ja -maksut

  • Postipaketti (hinta 8,90€ hinta sis. alv 24%) (suomi)
  • Maakohtaiset hinnat voit aina tarkistaa kassalla

Toimitusaika

Toimitusaika on 1-14 arkipäivää. Sesonkiaikana toimitusajan voit varmistaa soittamalla.

VARUSTEET

Eivät ole yhteensopivia muille kuin Taikakepparin hevosille. Mikäli tilaat 2 hevosta suitsineen ja haluat toiselle esimerkiksi meksikolaiset ja toiselle tavalliset suitset, ilmoitathan sähköpostitse tai tekstiviestillä mikäli haluat tietylle hevoselle tietyt varusteet.

Suitsia puettaessa on kiinnitettävä huomiota varusteen oikein pukemiseen, suussa saa olla ainoastaan kuolaimet. Mikäli suussa on myös turparemmi, se saattaa katketa niskaosaa korvien taakse vedettäessä.  Kiinnitäthän huomiota varusteiden oikein pukemiseen, Taikakeppari ei vastaa rikkoutuneesta turparemmistä.

TIETOSUOJA

1. Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispäivä 1.8.2008

1.1. Rekisterinpitäjä

Taikakeppari Oy
Sammalkuja 3

14610 Lepaa
FINLAND

1.2. Rekisteriasioista vastaava

Taikakeppari Oy

Virva Klaasio

2844159-6

Sammalkuja 3, 14610 Lepaa
FINLAND

1.3. Rekisterin nimi

Taikakeppari.fi verkkokaupan käyttäjärekisteri

1.4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Taikakeppari.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen,

yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

1.5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
– nimi
– osoite
– puhelin
– sähköposti.

1.6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Taikakeppari.fi:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Taikakeppari.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

1.9.  Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

1.10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Taikakeppari käyttää yhteytietojasi vain välttämättömiin tarkoituksiin jotka ovat verkkokaupan toiminnan kannalta välttämättömiä. Tämä koskee maksunvälittäjää, googlea, rekisteröitymistä verkkokauppaamme,evästeitä, pakettien toimittajia. Huomaathan että käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt tietojen käsittelyn EU alueen säädöksien mukaisesti.

Reklamaatiot/ Tuotteen palautus/Peruutusoikeus/Virheet/Viottumiset kuljetuksessa

Taikakeppari haluaa kaikkien asiakkaidensa olevan tyytyväisiä, mutta mikäli huomautettavaa löytyy tai haluat palauttaa tuotteen otathan aina viipymättä yhteyttä taikakeppari(at)gmail.com. Ostajalla on velvollisuus tarkastaa tilaus sen saapuessa. Kuljetusvaurioista, virheistä tulee olla heti yhteydessä Taikakeppariin.  Hajonneesta paketista tulee aina olla postin todistus. Tuotteiden palautusaika kuluttajansuojalain mukainen on 14vrk, tällöin ostaja maksaa postikulut. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ja myyntikuntoisia, ja tavara on palautettava viityksettä viimeistään 14vrk kuluessa Taikakepparille. Palauttajan on tarvittaessa toteennäytettävä että tuote on palautettu myyjälle määräajassa, kuitti/ tosite. Emme suosittele käyttämään mitään  lähetysmuotoa ilman seurantakoodia.  Huomioithan että emme lunasta paketteja toisen kunnan alueelta, noutopiste tulee olla HATTULA. Mikäli tuote palautetaan kirjeenä, on palautus asiakkaan vastuulla niin pitkään että Taikakeppari saa tuotteen takaisin! Huomaathan että palautus ei koske mittatilaukseen rinnastettavia itsevalintaisia varusteita.  Maksun palautusta varten käytämme pääsääntöisesti Paytrailin maksunpalautusta. Noutamaton lähetys ei ole peruutus, vaan peruutus tulee tehdä meille ilmoittamalla asiasta ensin sähköpostitse.  Tuotteen reklamaatiossa yleensä tuote tulee postittaa takaisin Taikakepparille. Hevostilauksissa tulee myös mukana tullut passi palauttaa, muutoin laskutamme passista 5e.  Ennen palautusta on aina otettava ensin yhteyttä Taikakeppariin.

Noudatamme kuluttajansuojalain pakottavia säännöksiä.

Taikakeppari ei vastaa mistään tilauksen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä, muusta vahingosta  paitsi siihen asti kun pakottava määräys kuluttajansuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Taikakepparilla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja halutessaan, tarkistathan tilaus ja toimistusehdot aina ennen tilausta!

Ilmoita saatavuudesta Ilmoitamme kun tuotetta on jälleen varastossa!